Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Se-ntampla des in filmele cu eroi. In unele, chiar apar eroi misteriosi. Acoperiti la fata, ca la prima vedere spui ca-s infractori. Ca nu ai putea iubi pe asa cineva. Adica ceva de genul “ziua – la serviciu, noaptea – erou de noapte”. Si cand colo, unei o ea ii da cu bata in cap niste fluturi din stomac. Cam asa era s-o imbulinez si eu. Undeva prin Ploiesti. Doar ca era zi cand simtul meu civic imi crestea prin pantaloni si imi atingea creierul.
Precum in basme, a fost odata ca altfel never nu s-ar mai spune un print – adica eu - … nu pe un cal alb si intr-un troleu, care ducea la gara de Vest. Acolo trebuia s-ajung sa iau un rapid care sa ma duca in Brasov. Si acum o mica paranteza: nu are rost sa va mai spun ca trenul s-a miscat precum Rapidul in Liga I (cand mai repede, cand mai usurel), tocmai de asta v-o scriu – inchid paranteza. In troleu isi facu aparitia un tigan care tocmai incerca sa faca proba unui buzunar de la geaca unei doamne, pe la 45 de ani, care era cu fata sa de vreo 25 de ani. Doar ca femeia incepu sa spuna incet (dar suficient s-auda si cei din troleul din spate) “Ce faci ma cu mana prin buzunar?”. Raspunsul tipului nu l-am auzit (dupa cum vedeti nu ii spun hot, pentru ca are dreptul la prezumtia de nevinovatie), deci nu stiu daca a raspuns “vroiam sa ma incalzesc” sau “credeam ca-I al meu”. Sau “vroiam sa-l probez, ca vreau sa imi cumpar si eu unul”.
Cum hotul dadea semne de recalcitranta si toti se uitau unii la altii, m-am gandit ca un domn asa ca mine tre’ sa intervina. Si i-am dat o palma de l-am calmat atat de mult, incat soferul a oprit intre statii sa-l dea jos.
Desigur, reactiile ce au urmat m-au facut terci. Aproape ca era sa fiu linsat si sa pierd trenul. Noroc ca am treccut peste partea cu pupatul si ciupiturile pe obraz. Din partea babelor. In schimb, fata doamnei, care mi-a zis ca-i dom’soara (nu fiti rai, ca n-am verificat si nu pot s-o contrazic), fata doamnei m-a luat in brate si mi-a multumit in stilul ei caracteristic si generos. M-a sarutat mai tarziu, in gara, cand mama-sa era la bilete. Si mi-a dat si nr. de tel.
Acum stiti de ce nu m-am facut politist? Pentru ca spre deosebire de ei, eu chiar as fi prins hotii.
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "Cum era sa devin erou de zi si om normal pe timp de noapte (serial intr-un fragment) …"

  1. Anonim Said,

    te-am gasit...nu iti stiam blogul asta!!!!

    Posted on 6 februarie 2009 la 01:33

     
  2. Anonim Said,

    ce simpatica povestea....ai sunat-o sau....???

    Posted on 6 februarie 2009 la 01:36

     
  3. Amourdejour Said,

    nu am sunat-o, nu mai cred in povesti cu zane si printi pe cai albi, ce prind aripi. aripile mele ranbite de o ea inca se vindeca si nu cred ca a fi cu altcineva imi va face mai bine, ba din contra ca sa scap de ceea ce simt pt acea EA e nevoie doar de mine
    in bratele alteia nu m-as regasi

    Posted on 10 februarie 2009 la 00:10

     
  4. Marian Said,

    Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația dvs. Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    Posted on 12 octombrie 2021 la 06:26

     

Trimiteți un comentariu

My Blog List