Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Pentru cei care inca n-au aflat sau nu si-au dat seama, orice inceput de an apartine facerii de bilant pe anul anterior si de planuri de viitor. Asa ca privind in urma si deruland filmul “2008” urlu precum un cotoi iesit pe acoperisul casei un “fuck” imens daruit celor care isi spun ca sunt dusmanii mei si carora le pun in brate niste beton, marca V*ectra. Asta desi eu nu am decat un singur dusman care se cheama “Timpul”. Sau cel putin asa consider.
Personal, imi doresc un 2009 cel putin precum 2007, caci de 2008 m-am despartit cu un oarecare regret, pentru ca lucrurile nu au evoluat deloc inspre bine. Ba din contra, a fost decaderea mea. A mea si doar a mea, pe care nu doresc s-o aibe si altcineva, in acest caz sufar de egoism.
2008-un an inceput frumos, dar care – vorba lui Murphy – s-a sfarsit prost. Un an ce se anunta cu fericire la nivel maxim si realizari marete, dar care au disparut spre neant. Si au ramas in urma doar despartiri sentimentale, contracte pierdute ca la un joc de noroc, amenzi, cateva vizite pe la politie din cauza ca unii ii folosesc pe militieni in scop de intimidare si de razbunare, iar eu ii numesc asa cum sunt; decaderi si alte probleme. Astea la – (minus).
Pe + (plus), cam putine. Spre deosebire de anii anteriori. Faptul ca sunt in continuare citit, inscrierea la a doua facultate, familia mea, ala micu’… cam atat.
Dar ’09 se anunta anul revenirii, unul fructuos. Ceea ce nu ma ucide ma face mai puternic, mai bun pe zi ce trece. Iar celor care au incercat sa-mi faca rau, sa ma puna la pamant le pun in continuare asfalt in brate, prin furnizorul Becht*l de data asta. Iar uneori roata se intoarce. Voi recastiga ce am pierdut, chiar daca voi trage cu dintii ca sa reapar pe “sticla” si in presa, sa imi public cartea la care lucrez. Insa mai presus de toate gandurile si planurile, imi doresc sa fiu mai bun si sa fiu inconjurat (in continuare) de caldura dragostelnica a celor pe care ii iubesc si de care imi pasa, ca sa ma incalzesc cu ea in noptile racoroase.
PS1: Stiti ce a adus si ’89 si ’09? FSN-ul!
PS2: Mesaj pentru satra de politisti corupti, tembeli, lasi, care se cred centrul buricului, dar si pentru parlamentarii corupti:



You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "8 si 9: ce-am avut, ce-am pierdut si ce-o sa am ca sa mai pierd. Sau, mai simplu, urcare-decadere-urcare …"

  1. alex2stf Said,

    oau... foarte proFUUUND! Scuze.. m-ai ginit, io sunt mai prost, dar nu pricep legatura dintre poza si mesaju' scris.

    Posted on 8 ianuarie 2009 la 03:58

     
  2. Marian Said,

    Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația dvs. Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    Posted on 12 octombrie 2021 la 06:26

     

Trimiteți un comentariu

My Blog List