Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Fugind rupand pamantul de mutra si suvita basesciana , care hotarase sa tina un speech in Brasov in noapte dintre ani,am ajuns in Bucuresti, un loc ideal pentru a iti petrece rev-ul. Cel putin pentru un eu saturat de falsitatile si vedetismele din regatul scripcarian si cancescian.
Cum a fost? Mult mai bine. Atat timp cat am dat peste figura simpatico-umoristica opresciana si nu privirea in cas basesciana, in cele 70-80 de minute petrecute in Piata Constitutiei, unde focul de artificii a fost intr-adevar superb, cu mult peste cel brasovean. Am ramas cu o febra musculara de la atata topait, care, din fericire, a trecut rapid. Altceva? Am vazut vreo doua organe nepolitienesti care isi faceau nevoile in parc la doi metri de toaletele ecologice si la doi pasi de organele militienesti care, la randul lor, se faceau, sper, ca nu vad. Am dilit si o sticla de vin primita de la doua fete care de suparare ca nu dansez cu ele si aflandu-se sub efectul efemer al bucuriei si al efervescentei vinului au vrut sa deie cu sticla in mine, insa pan' la urma mi-au daruit-o. Si cam atat de pe astfaltul cu gropi bucurestean in noapte de rev.
PS: Stiti ce frumos e sa fii inconjurat de persoane, adevarati prieteni, care te iubesc? Inconjurat de caldura lor? Unele clipe sunt intr-adevar de nepretuit!...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, ptiu ... aaa , anului"

  1. A Not So Spotless Mind Said,

    Pana la urma nu conteaza unde si cum petreci revelionul, ci sa fii alaturi de persoanele dragi tie.

    Posted on 6 ianuarie 2009 la 05:41

     
  2. Unknown Said,

    frumoase gindurile si rindurile tale...
    Cele bune!
    Flavius
    Bv

    Posted on 6 ianuarie 2009 la 23:32

     

Trimiteți un comentariu

My Blog List